یک منبع مطلع با اشاره به وضعیت جسمی آرمیتا گراوند به ایراناینترنشنال گفت خانواده او از سوی جمهوری اسلامی تحت فشارند تا پس از اعلام مرگ احتمالی او، پیکرش در سکوت خبری به جعفرآباد کرمانشاه منتقل شود. به گفته این منبع، هدف حکومت از این اقدام، مقابله با واکنشهای مردمی است.
این منبع مطلع در گفتوگو با ایران اینترنشنال افزود هنوز تاریخ و زمان مشخصی به خانواده آرمیتا گراوند برای انتقال پیکر او به شهرستان اعلام نشده و نیروهای امنیتی بیم دارند بودن او در تهران به آغاز مجدد اعتراضات ضدحکومتی همچون دوره بعد از اعلام کشته شدن مهسا ژینا امینی در ایران بیانجامد.
بنا بر این گزارش، دیگر اعضای خانواده و وابستگان آرمیتا گراوند نیز تهدید شدهاند که اجازه صحبت با رسانهها و اطلاعرسانی در مورد وضعیت او را ندارند و ماموران امنیتی به خانواده گراوند گفتهاند که دستور علی خامنهای است که آرمیتا از تهران به بیرون منتقل شود.
این منبع افزود فامیل خانواده گراوند حتی می ترسند که در خانه درباره آرمیتا حرف بزنند. آنها میترسند ماموران در خانههایشان شنود یا دوربین کار گذاشته باشند و احساس امنیت نمیکنند
خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران روز ۳۰ مهر خبر داد که وضعیت سلامت آرمیتا گراوند روند امیدوارکنندهای ندارد و با وجود تلاشهای کادر پزشکی معالج، مرگ مغزی او قطعی به نظر میرسد.
بهمن گراوند، پدر آرمیتا، در گفتوگو با سایت ههنگاو گفت: «پزشکان آرمیتا به ما گفتهاند مغز او از کار افتاده و هیچ کاری از دست ما بر نمیآید و امیدی برای زنده ماندنش نداریم.»
او همچنین اشاره کرد که وضعیت دخترش از روز نخست انتقال به بیمارستان تغییر نکرده است.
آرمیتا گراوند صبح روز نهم مهر در ایستگاه متروی شهدای تهران بیهوش و به بیمارستان نظامی فجر منتقل شد و از آن زمان تاکنون در محاصره نیروهای امنیتی بستری است.
شاهدان عینی به روزنامه گاردین گفتند او به دلیل بر سر نداشتن حجاب اجباری از سوی زنی چادری که احتمالا «حجاببان یا از آتش به اختیارهای حامی حکومت» بوده، محکم هل داده شده است.
فائزه هاشمی، فعال سیاسی زندانی روز ۲۳ مهر در نامهای سرگشاده خطاب به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی نوشت: «چند ندا و نوید و مهسا و آرمیتا باید قربانی شوند و این نابودی تا کجا بایستی ادامه یابد تا متوجه وخامت اوضاع شوید و به کفایت رضایت دهید.»
هاشمی در این نامه ضمن هشدار به رهبر جمهوری اسلامی گفت: «اگر به مردم اینکشور رحمی ندارید نسبت به جایگاه خود نگران باشید.»
برخی ناظران شرایط در ایران بر این مساله تاکید کردهاند که جمهوری اسلامی قصد دارد آنچه را بر آرمیتا گراوند رفته، مشمول مرور زمان کنند.
سازمان عفو بینالملل روز ۱۴ مهر ضمن اعتراض به راه انداختن «کارزار هماهنگ انکار و تحریف» از سوی جمهوری اسلامی درباره آرمیتا گراوند، خواستار ورود یک هیات بینالمللی مستقل شامل کارشناسان سازمان ملل به ایران برای بررسی شرایط منجر به بیهوشی و بستریشدن او در بیمارستان شد.