با تداوم بحران آلودگی هوا در مناطق مختلف ایران به ویژه استان خوزستان، پیمان معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت که در ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه ۱۰ آبان، ۷۵۰ نفر با علائم تنفسی به مراکز درمانی استان خوزستان مراجعه کردند.
رسانههای ایران روز پنجشنبه ۱۱ آبان نوشتند مردم در شهرهای مختلف استان خوزستان همچنان از داشتن هوای سالم و پاک محروم هستند.
خبرگزاری فارس نوشت: «دود و غبار آتشسوزیهای مکرر هورالعظیم و سایت پسماند برومی بر آلودگیهای ناشی از آلایندههای پتروشیمیها و صنایع اضافه شده به گونهای که آسمان خوزستان مدتهاست به رنگ آبی در نیامده است.»
خبرگزاری ایسنا بنا بر اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور نوشت هوای روز پنجشنبه هفت شهر خوزستان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» است.
بر اساس این گزارش، در ساعت ۱۰ روز پنجشنبه شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازهگیری ذرات معلق با اندازه ۲/۵ میکرون در ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۶۱، ایستگاه شوشتر ۱۶۴، ایستگاه شادگان و ایستگاه سوسنگرد ۱۵۵، ایستگاه اندیمشک ۱۵۸، ایستگاه دزفول ۱۵۷ و ایستگاه خرمشهر ۱۵۶ میکروگرم بر مترمکعب بوده و به این ترتیب کیفیت هوای این شهرها در وضعیت ناسالم و قرمز است.
طبق شاخص ذرات معلق با اندازه ۲/۵ میکرون، هوای هیچکدام از شهرهای استان خوزستان در شرایط «قابل قبول» یا در وضعیت «پاک» نبوده است.
آلودگی هوای تهران نیز همچنان ادامه دارد و در این میان، رسانهها به نقش خودروهای فرسوده در ایجاد این آلودگی پرداختهاند.
در روزهای گذشته خبرگزاری ایرنا گزارش داد آمارها نشان میدهند در کشور ۲۶ میلیون خودرو شمارهگذاری شده که از این تعداد حدود هفت میلیون خودرو به سن فرسودگی رسیدهاند. همچنین ۱۲/۵ میلیون موتورسیکلت شمارهگذاری شده که حدود ۱۰ میلیون آنها فرسودهاند.
بر اساس این گزارش، شرایط خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی خوب نیست به طوری که بیش از ۸۶ درصد آنها به سن فرسودگی رسیدهاند که منجر به افزایش آلودگی هوا به ویژه در کلانشهرها شده است.