فدراسیون فوتبال: مدیران استقلال و پرسپولیس موافق سقف قرارداد بودند، چرا اعتراض می‌کنند؟

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۰۶

منصور قنبرزاده، نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس کارگروه قراردادهای ورزشی، در نشست امروز با موضوع دفاع از حکم کمیته استیناف، به دفاع از جرائم مالی سنگین اعمال‌شده برای باشگاه‌ها پرداخت و مدعی خرج این جرائم در مناطق محروم اما فوتبال خیز شد.

قنبرزاده در این‌باره گفت: «گفتیم از جرایمی که می‌آید درصدی برای توسعه فوتبال در مناطق محروم مورد استفاده قرار بگیرد. در سیستان و بلوچستان در فلان روستا. در جایی که فوتبال خیز است ولی پول ندارد. حتی شاید پیشنهاد بدهیم باشگاه‌هایی که رعایت کرده‌اند، کمک‌های خاصی به آنها از محل جرایم درنظر گرفته شده، به عنوان تشویق انجام شود.»

قنبرزاده همچنین درپاسخ به اعتراض استقلال و پرسپولیس گفت: «حتی مدیران عامل استقلال و پرسپولیس تشکر کردند و گفتند اگر این سقف و دستورالعمل نبود، ما با این وضعیت بدهی‌ها و شرایط اقتصادی به مرز ورشکستکی می‌رسیم. همه این ها در آرشیو هست. پس اینطوری نبوده که مشارکت باشگاه‌ها نبوده باشد. من در حد مقدور توضیح دادم. آقای تاج همیشه مثالی در جلسات می‌زد. می گفت من مثلا من 20 درصد سهام عدالت دارم و راضی نیستم از سهام من در باشگاه‌های دولتی استفاده کند. کلا منظور هر باشگاهی است که از منابع دولتی استفاده می‌کند.»

او گفت: «اینجا داشت فوتبال متوقف می‌شد. اجازه بدهید که من بیشتر از این مطلب باز نکنم و اگر ورود رئیس محترم فدراسیون و نشست‌هایش با مقامات ذی ربط نبود و حتی بعضی از اعضای دولت، ستاد مفاسد اقتصادی و .. حتی مکاتبه رسمی کردند. گفتند عملکرد مالی این‌ها را بدهید تا ببینیم چقدر است! ما به نمایندگی از مردمی که در سهام عدالت هستند، کمیته امداد، اقشار پایین و کف جامعه نمی‌خواهند این پول را بدهند، خب باید چه کاری می‌کردیم؟ باید این تیم‌ها را تعطیل می‌کردیم؟ نهایتا به این جمع بندی رسیدیم که سازماندهی شود.»

قنبرزاده مدعی شد اگر قانون سقف قرارداد نبود، فوتبال توسط نهادهای قضایی، تعطیل می شد: «الان هم خدمت عزیزان بگویم یکی از نهادهای محترم نظارتی که وظیفه پایش این دستورالعمل و این سقف بودجه را داشته، یک گزارش مبسوط و کارشناسی به معاون اول محترم ریاست جمهوری نوشته و صراحتا گفته اگر این موارد پیش نمی‌آمد، این اتفاقات رخ می‌داد. ما 6 هزار میلیارد تومان قرارداد می‌بستیم، در صورتی که قراردادهای امسال 2700 هزار میلیارد تومان بوده است.»

او گفت: «گفته‌اند اگر این اتفاق رخ نمی‌داد چقدر فرار مالیاتی داشتیم. کارگزار داریم که ۴ سال است رفته و همین امسال بالای ۳۰ میلیارد تومان حق کارگزاری و دلالی گرفته و یک ریال مالیات پرداخت نکرده. که حال سازمان مالیاتی ورود کرده! خب این‌ها مفسده اقتصادی در کشور هستند یا نیستند؟! این ها را هم در نظر بگیرید. بله ایراداتی هست ولی شما قسمت پر و خالی را با هم ببینید. ما نقد را روی چشم‌ می‌گذاریم. با نقد است که خودمان را اصلاح می‌کنیم ولی همه را با هم ببینید.»

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

گزارش روز از مجتبی پورمحسن
خبرها
خبرها
چشم‌انداز با مهدی مهدوی‌آزاد

شنیداری

پادکست‌ها