هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی از نفوذ به یک مرکز هسته‌ای اسرائیل خبر دادند

جمعه ۱۴۰۳/۰۱/۰۳

یک گروه هکری مرتبط با جمهوری اسلامی می‌گوید با انجام حمله‌ای سایبری به شبکه یک تاسیسات هسته‌ای حساس در اسرائیل نفوذ کرده است.

هکرهای این گروه سایبری می‌گویند هزاران سند را از «مرکز تحقیقات هسته‌ای شیمون پرز نگو» واقع در شهر دیمونا که به نیروگاه اتمی دیمونا معروف است به سرقت برده‌اند.

این گروه برای اثبات ادعای خود هزاران سند شامل فایل‌های ایمیل، پی‌دی‌اف و اسناد متنی متعدد را در کانال تلگرام خود به‌طور عمومی منتشر کرده است.

نیروگاه اتمی دیمونا که یک رآکتور هسته‌ای مرتبط با برنامه تسلیحات هسته‌ای مخفی اسرائیل را در خود جای داده است در گذشته هدف حملات موشکی حماس قرار گرفته بود.

کانال ۱۲ اسرائیل ضمن گزارش خبر این نفوذ تاکید کرده است کارشناسان امنیت سایبری این کشور مشغول بررسی اصالت اسناد منتشر شده‌اند.

گروه هکری مرتبط با حکومت ایران در حساب رسانه اجتماعی ایکس خود در این رابطه نوشت: «از آنجایی که ما مثل بنیامین نتانیاهو و ارتش تروریستی او خونخوار نیستیم، این عملیات را به شیوه‌ای اجرا کردیم تا به غیرنظامیان آسیبی نرسد.»

علی‌رغم این بیانیه، هکرهای این گروه در پیام‌های مرتبط دیگری یادآور شده‌اند عملیات سایبری صورت گرفته «خطرناک» بوده به همین خاطر «هر اتفاقی» ممکن است رخ دهد.

آن‌ها ویدیویی نیز منتشر کرده‌اند که محتوای آن انفجار هسته‌ای و فراخوان تخلیه شهرهای دیمونا و یروهام را به نمایش می‌گذارد.

در حالی که اسناد فاش شده از احتمال نفوذ بالقوه هکرها به شبکه فن‌آوری اطلاعات متصل به تاسیسات هسته‌ای نگو خبر می‌دهد، تا کنون هیچ مدرکی دال بر نفوذ به شبکه عملیاتی این مرکز منتشر نشده است.

به گفته کارشناسان، تاسیسات هسته‌ای دارای لایه‌های متعدد امنیتی برای جلوگیری از حوادث خطرناک‌اند و نفوذ به سیستم عملیاتی آن‌ها از راه دور بسیار دشوار است.

گروه هکری «انانیموس، فور جاستیس» (Anonymous, For justice) که مدعی این حمله سایبری شده از جمله گروه‌هایی به حساب می‌آید که فعالیت خود را پس از شروع جنگ اسرائیل و حماس آغاز کرده است.

گیل مسینگ، رییس دفتر شرکت امنیت سایبری «چک‌پوینت»، با اشاره به فعالیت‌های این گروه گفت که هکرهای این مجموعه بیشتر به تقلید از حملات انجام شده از سوی دیگر گروه‌های سایبری ایرانی می‌پردازند.

به باور او، برخی حملات ادعا شده توسط این گروه‌ها ساختگی و برخی دیگر واقعی‌اند و به همین خاطر فعلا پذیرش واقعی بودن حمله اخیر دشوار است.

بررسی‌های چک‌پوینت از اسناد منتشر شده نیز نشان می‌دهد محتوای آن‌ها حساسیت بالایی ندارد اما با وجود این می‌تواند در اجرای حملات آینده از جمله عملیات فیشینگ علیه دیگر مجموعه‌ها موثر باشد.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
جهان‌نما
خبرها

شنیداری

پادکست‌ها