همزمان با نگرانی از افزایش احتمال جنگ اسرائیل و حزبالله و تشدید گسترده درگیریهای منطقه، نیروهای اسرائیل جمعه ۳۰ شهریور به حملههای خود به مناطق مختلف کرانه باختری و نوار غزه ادامه دادند.
به گزارش رسانههای فلسطینی، نیروهای اسرائیل به شهرهای مختلف کرانه باختری، از جمله کفر لاقف، حجه و باقهالحطب در قلقیلیه و شهرهای سلوان و عنبتا حمله کردند.
در حالی که حملههای گسترده اسرائیل به نواحی مختلف کرانه باختری نگرانیهای بینالمللی را به همراه داشته است، انتشار گسترده ویدیوهایی که سه سرباز اسرائیلی را در حال پرت کردن اجساد چند نفر با لگد از پشتبام یک ساختمان در شهر قباطيه استان جنین نشان میدهد، خشم گستردهای را به همراه داشته است.
ارتش اسرائیل در پی انتشار این ویدیوها اعلام کرد تحقیق و تفحص را درباره عاملان این اقدام آغاز کرده است.
حملههای اسرائیل به نواحی مختلف نوار غزه نیز ادامه داشت. به گزارش رسانههای فلسطینی، در حمله اسرائیل به خان یونس در جنوب نوار غزه شش نفر، از جمله سه زن، کشته شدند. این گزارشها همچنین از کشته شدن سه نفر در حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان نصیرات در مرکز نوار غزه خبر دادند.
در حالی که حملههای گسترده اسرائیل به نیروهای حزبالله در لبنان، از جمله انفجار هزاران پیجر و بیسیم این گروه و حمله به نشست فرماندهان حزبالله در ضاحیه، احتمال جنگ تمام عیار را در منطقه افزایش داده است.
جمعه سایر گروههای نیابتی جمهوری اسلامی نیز به حملههای خود ادامه دادند و از جمله شبهنظامیان وابسته به جمهوری اسلامی در عراق اعلام کردند پایگاه عینالاسد، محل استقرار نیروهای آمریکایی در عراق، را هدف قرار دادهاند.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، نیز جمعه ۳۰ شهریور اعلام کرد نیروهای ایالاتمتحده طی ۲۴ ساعت گذشته یک پهپاد حوثیهای مورد حمایت جمهوری اسلامی را بر فراز دریای سرخ منهدم کردهاند.
همزمان با تلاشهای بینالمللی برای توقف درگیریهای منطقه، وزیر دفاع آمریکا در تماس با همتای اسرائیلی خود با ابراز نگرانی از تشدید درگیریهای اسرائیل و حزبالله، بر اهمیت رسیدن به یک راهحل دیپلماتیک تاکید کرد که در نتیجه آن ساکنان مناطقی که در مرز اسرائیل و لبنان تخلیه شدهاند، بتواند به خانههای خود برگردند.
ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، نیز در دیدار با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمانملل، در نیویورک درباره پیامدهای خطرناک تشدید درگیریها در منطقه هشدار داد.
در حالی که حماس در حملههای سال گذشته خود به اسرائیل هزار و ۲۰۰ نفر را کشت و ۲۵۰ نفر را گروگان گرفت، حملههای اسرائیل به نوار غزه نیز به کشته شدن بیش از ۴۱ هزار نفر و آوارگی اکثریت جمعیت دو ملیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه منجر شده است.